Sarmalute combinate si cu costita

de nadina73 in Porc, 6 Apr 2010 | 3272 vizualizari

 

sant foarte bune

 

INGREDIENTE

  • sarmalute cu orez:
  • carne tocata 500(porc fara vita)
  • 1 cana de orez 2 cepe
  • pasta de tomate
  • sare,piper
  • cimbru,marar
  • 1 ou-optional
  • frunze de varza
  • Sarmalute cu costita ,pasat si ciuperci:
  • 5oog ciuperci champinion
  • 1 cana buna de pasat
  • carne putin afumata de pe costita(am pus eu)
  • sare,piper
  • pasta de tomate
  • 2 oua-optional
  • cimbru si marar
  • frunze de varza
  • Costite afumate putin si condimentate
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute combinate si cu costita:

Se caleste ceapa putin apoi se pune orezul si condimentele apoi se ameteca cu carnea si oul si 4-5 linguri pasta de tomate dupa care se impacheteaza sarmalutele (


eu le fac mai mici)


Sarmalutele cu pasat,tot asa se caleste ceapa putin apoi se spala foarte bine pasatul in foarte multa apa pana nu mai raman cojite deloc apoi se ameteca cu ceapa se pun 2 oua si ciupercile tocate-,pasta de tomate si carnea de costita taiata foarte marunt si cate-va bucatele de slanina pe care le pun la fiecare sarmaluta in parte apoi se condimenteaza si se impacheteaza sarmalutele


Se aseaza intr-o oala mai mare am pus eu ,se pune putin ulei apoi cimbru si marar supa care am tocat varza si apoi am asezat sarmalutele una cu orez ,una cu pasat si o bucatica de costita si tot asa pana sus (ma rog cate aveti) apoi se pune apa si pasta de tomate si se lasa la foc mic foarte mic sa fiarba 3-4 ore


se servesc cu smantana............sant grozav de bune

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute combinate si cu costita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

rivka 1

07.04.2010, 19:20

cred ca sunt foaaaaaaarte gustoase, imi place tot ce gatesti

danis 1

08.04.2010, 10:27

simo sarmalele de la tine sau topit intr-o clipita ,ti-au iesit grozav de bune e super combinatia

nadina73 1

09.04.2010, 18:27

multumesc tare mult .nici nu stiu ce sa va raspund dacat sa va dau cate o pentru toate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Purcelus de lapte la cuptor,cu garnitura din legume si ciuperci