Cartofi noi in untura (cu snitel de pui)

de Lorra in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2013 | 1446 vizualizari

 

Prospetimea cartofului nou amestecat cu gustul unturii, creeaza dintr-o leguma - un rasfat culinar :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. cartofi noi
  • untura pentru prajit
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi in untura (cu snitel de pui):

Se curata cartofii si se spala.



Daca sunt cartofi mici, se lasa intregi, iar daca sunt ceva mai mari se pot taia in jumatati sau mai mici.



Intr-un tuci se pune la topit untura, atat cat este necesar sa acopere bine cartofii la prajit.



Cartofii se condimenteaza dupa gust si se pun la prajit.


Pentru o masa copioasa am asezonat cu snitel din piept de pui si legume proaspete.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi in untura (cu snitel de pui)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Lorra 1

16.05.2013, 12:04

atunci : spor in toate, Dia

Rocsi 1

16.05.2013, 23:49

Cum arata cartofiiiii[bs:20

Lorra 1

17.05.2013, 10:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi prajiti cu ceapa,marar si cascaval