Cordon rouge

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 13 Aug 2013 | 1395 vizualizari

 

I se spune cordon rosu datorita umpluturii de ardei rosu si rosie;probabil in restaurantele din Franta sunt mai cu aspect dar gustul il garantez!!

 

INGREDIENTE

  • 1ardei gras rosu
  • 1rosie
  • 1mana de frunze de busuioc
  • 2linguri ulei de masline
  • 100g parmezan ras
  • 4felii de carne
  • 100ml smantana lichida
  • 1lingurita boia
  • sare
  • piper
  • 1ceasca faina
  • 1ceasca pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon rouge:

Ardeiul,rosia,busuiocul,spalate,taiate,le punem in blender si le tocam bine,adaugam ulei,sare,piper si dupa ce am obtinut un sos rasturnam intr-un bol;dam deoparte 2linguri din acest sos,restul amestecam cu 3/4din cantitatea de parmezan,umplem buzunarele feliilor de carne,prindem cu scobitori si lasam deoparte.


Cele 2linguri de sos le punem intr-un castron si le amestecam cu smantana iar in alt castron amestecam pesmetul cu boia si restul de parmezan


Carnea pregatita o trecem prin faina,apoi prin amestecul de ardei,apoi prin cel de parmezan si le punem la prajit in ulei mult


Se scot pe hartie de bucatarie si le servim cu salata verde,rosii,ardei

 

TIPS-URI

1

le putem praji si in cuptor pe tava cu hartie

2

atentie la scobitori

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon rouge" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Angelina_Elena 1

13.08.2013, 12:02

Numai delicatese ne-ai adus!

Criss 1

13.08.2013, 14:49

Delicios.

ianculubita 1

14.08.2013, 07:47

Da fetele mele,voi stiti ca va aduc numai bunatati

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu omleta si crenvursti