Bulete de branza in stil spaniol

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2013 | 3475 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri faina
  • 0.5 l lapte dulce
  • 300 gr branza razuita
  • sare
  • piper alb

Pentru crusta

  • 2 oua
  • 3 linguri pesmet
  • 3 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de branza in stil spaniol:

Punem uleiul la incins intr-o tigaie si adaugam faina ,omogenizam bine .


Adaugam laptele si ametecam in asa fel incat sa nu se formeze gogoloase , amestecam pana cand aluatul se leaga si se gateste faina ( gustam sa nu aiba gust de faina cruda , daca are mai lasam putin pe foc ), punem si putin piper si luam de pe foc .


Lasam sa se racoreasca putin si adaugam branza razuita ( daca aveti branza sarata nu mai adaugati sare in aluat ) si amestecam bine .


Pregatim o tigaie sau un vas in care sa punem ulei in asa fel incat sa se inece buletele in ulei ( ca la minciunele ). Mai pregatim o farufuri cu faina , una cu 1 ou batut bine , si inca una cu pesmet .


Cand este rece aluatul formam din el bulete , sau ce forma doriti le rulam prin faina, ou , pesmet si le punem in baia de ulei incins.


Le lasam sa se rumeneasca , le luam de acolo si le punem pe un servetel de hartie sa se scurga uleiul in exces.


Eu va doresc POFTA BUNA!!!


Sunt delicioase , mai ales daca va plac branzaturile . Sunt bune atat calde cat si reci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de branza in stil spaniol" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

anca_rm 1

07.08.2013, 14:50

multumesc bucatarasi veseli

babi5 1

07.08.2013, 16:28

Bunute tare

ianculubita 1

07.08.2013, 17:15

interesanta si delicioasa reteta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bulete de branza cu marar si chimen