Aperitiv chiftelute de branza (sarata, de capra)

de artyandra in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2017 | 1519 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g brânză de capră sărată
  • 1 ou
  • 1 lingură făina
  • pesmet auriu
  • ulei
  • smântană degresată sau iaurt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chiftelute de branza (sarata, de capra):

Brânza se mixează cu oul, apoi se adaugă făina.


Cu mâna umezită, se formează chifeluțe între palme și se trec prin pesmet cernut.


Se prăjesc în ulei și se scot pe șervețele se hârtie. Se servesc împreună cu smântâna sau iaurtul, după gustul fiecăruia. Se servesc calde.



Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chiftelute de branza (sarata, de capra)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

-Licurici- 1

14.05.2017, 10:16

Foarte bune!

madi_marin 1

14.05.2017, 11:12

Si mie imi plac!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5992 puncte

Panacris

5442 puncte

RODIMUR

4040 puncte

Rocsi

3926 puncte

Bya Ralu

2775 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Crochete de cascaval