Sandwich-uri calde cu vinete pane sau cu mozzarella

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2010 | 12435 vizualizari

 

Daca nu se face pizza la noi se fac sandviciuri,deci ...

 

INGREDIENTE

  • paine feliata
  • unt
  • cascaval feliat
  • sunca
  • mozzarella
  • 1 vanata
  • 2 oua
  • faina alba
  • ulei pt prajit.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich-uri calde cu vinete pane sau cu mozzarella:

Se taie vanata feliute se condimeteaza cu sare si piper dupa care se da prin ou si faina si se prajeste in ulei pe ambele parti(daca doriti le puteti lasa sa stea putin, dupa care se spala ,sa nu fie amare, insa depinde de soi ,acestea nu au fost amare deloc)

Se ung cu unt feliile de paine se pune cate o felie din vanata apoi una de cascaval din nou vanata si iar felia de paine.

Si bineteles ca am facut si cu mozzarella,la fel felie de paine .unt mozzarella sau salam,sunca..... cascaval si paine,

Se pun in aparatul de sandwich-uri si se prajesc 1 minut cel mult

Se servesc atat calde cat si reci ,iar cu un ceai de plante merge perfect sau de ce nu cu un nesquik8preferatul piticilor)

pofta buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich-uri calde cu vinete pane sau cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mena29 1

17.11.2010, 21:32

Unde esti Nadinaaaaa?

Crista_Luca 1

26.11.2010, 18:20

Dana_Retetegg 1

10.12.2010, 19:29

Super apetisant arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv