Aperitiv cu crema de branza

de Lia_ in Aperitive / Garnituri, 14 Feb 2014 | 4638 vizualizari

 

Nu numai la mese festive, noi si de zi cu zi adesea mancam la micul dejun ardei umpluti cu crema aceasta de branza. Am mai adaugat cateva variante de asamblare a unei legume cu aceasta crema. Foarte decorative sunt miezurile de la Delaco.

 

INGREDIENTE

  • CREMA DE BRANZA
  • 250g telemea
  • 200g branza dulce nedegresata si mai uscata
  • 75g smantana acra fermentata (aceasta poate fi degresata)
  • 1/2 sau 1 legatura verdeata-depinde de marime (eu pun patrunjel desi cei mai multi folosesc marar la acest amestec)
  • optional 50 g unt (la temperatura camerei)
  • optional 1/2 ceapa mica tocata foarte fin cubulete minuscule
  • MINISANDWICH
  • paine prajita
  • cascaval Delaco
  • pastrama pui (homemade) sau mezel preferat
  • miez de lapte Delaco
  • castravete
  • rosie
  • ridiche
  • maslina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu crema de branza:

Sfarami telemeaua cu furculita, adaugi untul, branza dulce, omogenizezi, adaugi smantana si verdeata tocata marunt.


Ardeii ascutiti se umplu usor cu posul fara dui cu orificiu de 1 cm, altfel nu ajunge pasta pana in varf. Dupa umplere se dau la rece ca sa se intareasca untul si implicit umplutura. Se taie felii cam de 8mm grosime, cu un cutit bine ascutit.


Se orneaza cu verdeata.


Am taiat corabioare din ardei si am pus guacamole si miez de lapte.


Pentru rulourile din castravete se taie pe lung dintr-un castravete Fabio panglici, eu am cutit pentru asa ceva, cu o fanta, sau cu razatorea mandolina dar mie mi-e frica de ea,


taie grozav si ma ranesc mereu.


Alte panglici le-am uns pe mijloc cu crema, le-am rulat con fixat intr-o baza de 1.2cm din rosie decupata in mijloc cu un decupator. In varf miez de lapte.


La sandwichuri se vad straturile. Baza am decupat-o din felie de paine prajita cu un decupator floare sau cerc.


Sa va fie de folos!


 

TIPS-URI

1

Ceea ce se monteaza in "panglici" din castravete se asambleaza chiar inainte de servire, altfel se inmoaie cam repede

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Bya Ralu 1

16.02.2014, 14:17

foarte bune

Ubulika 1

17.02.2014, 09:43

super

Krystyan Trendy 1

14.05.2014, 12:31

ce frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton