Loempia vegetariana (Pachetele de primavara in stil vietnamez)

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 2 Iul 2016 | 522 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 foi de placinta
  • 20 grame taitei vermicelli din orez brun
  • 1/4 varza rosie
  • 1 fir ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 2 ardei portocalii mici
  • 2 linguri sos de soia
  • 1/2 lingura sos de peste
  • sare, piper
  • 1/2 cub concentrat de legume
  • ulei de masline
  • sos dulce de chili pentru servit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Loempia vegetariana (Pachetele de primavara in stil vietnamez):

Se toaca ceapa, morcovii si ardeii julienne, iar ceapa rondele.


Se hidrateaza taiteii 5 minute in apa rece, apoi se scurg.


Se incalzeste putin ulei intr-un wok, la foc mare si se adauga legumele si taiteii. Se gatesc pana se inmoaie, 3-4 minute. Se adauga cubul concentrat, putina apa, sosul de soia si cel de peste, sare si piper daca este nevoie.


Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.


Se ung foile de placinte cu ulei, una cate una si se aseaza compozitie in partea inferioara a fiecareia. Se aduc marginile spre interior, apoi se ruleaza complet.


Se ung cu ulei si se aseaza intr-o tava pentru cuptor. Se coc 10-15 minute, pana devin crocante.


Se servesc cu sos dulce de chili.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Loempia vegetariana (Pachetele de primavara in stil vietnamez)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

dantes 1

03.07.2016, 10:31

Bune!

elucubratiiculinare 1

03.07.2016, 16:24

ce bune ar trebui sa fie

Gherca Daniela 1

03.07.2016, 19:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne tocata