Mic dejun traditional de sezon

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2016 | 579 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 300 gr telemea de vaca
  • 2 hasme( ceapa rosie lunguiata)
  • Sunca de casa
  • Zeama de varza ( Moare cum se spune in Ardeal )
  • Ardei capia
  • Rosii cherry
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun traditional de sezon:

  • Cartofii ii spalam bine si ii punem la copt necuratati de coaja.
  • Ii testam cu furculita, cand sunt facuti intra furculita usor.
  • Restul ingredientelor se aranjeaza frumos pe platou.
  • Moarea o punem in carafa si fiecare serveste aleatoriu.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Puteti adauga la platou toba, carnati de casa fripti, caltabos..

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun traditional de sezon" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (23)

Aurelia 07_07

Aurelia 07_07 1

10.01.2016, 19:10

Rocsi

Rocsi 1

10.01.2016, 20:50

Eu ma multumesc cu doi cartofi copti

Gicuta69

Gicuta69 1

11.01.2016, 09:29

Astazi iau micul dejun la tine

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!