Mamaliga cu ghebe la cuptor

de Lau in Aperitive / Garnituri, 6 Feb 2013 | 3658 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • UMPLUTURA
  • 500 g ghebe
  • 6 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • marar uscat
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • Mamaliga
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu ghebe la cuptor:

Ghebele le spalam si le tocam bucati mai mari,

Intr-o tigaie calim ceapa in putin ulei,adaugam ghebele,o cana de apa si potrivim de sare si piper dupa gust,lasam sa fiarba cca 10 min,adaugam mararul,usturoiul zdrobit si mai lasam pe foc cca 5 min,la final cand au fiert ghebele adaugam patrunjelul tocat.

Intre timp facem mamaliga.

Intr-un vas termorezistent uns cu unt adaugam un strat de mamaliga,turnam ghebele peste,adaugam mamaliga deasupra .(eu am adaugat si un pic de cascaval ras)

Dam tava la cuptor cca 30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu ghebe la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Lau 1

06.02.2013, 20:37

danakarin 1

06.02.2013, 22:59

Ce chef as avea! Daca stiam nu- mi mai comandam ceva la fast food !

Lau 1

07.02.2013, 08:56

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu porumb si mozzarella