Tarta cu branza, porumb, ton si spanac

de katty in Aperitive / Garnituri, 8 Aug 2020 | 1103 vizualizari

 

O tarta delicioasa cu ingredientele pe care le-am avut la  indemana.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr aluat de foitaj
  • 250 gr crema de branza
  • 150 gr baby spanac
  • 1 conserva ton bucati
  • 100 gr porumb boabe din conserva
  • 3 oua
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura pesmet
  • sare
  • piper
  • oregano uscat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza, porumb, ton si spanac:

Separam ouale si batem albusurile cu un praf de sare.


Intr-un castron amestecam crema de branza cu tonul scurs din conserva, spanacul taiat bucati, porumbul, smantana, sare, piper si oregano. Adaugam albusurile spuma si amestecam usor.


Intindem aluatul de foitaj pe fundul si peretii formei, pastrand putin aluat pentru decor. Presaram pesmetul si intindem amestecul.


Taiem fasii aluatul ramas si il intindem sub forma de grilaj deasupra. Ungem cu ou batut deasupra si bagam forma la cuptor la foc iute. Scoatem tarta cand este rumenita frumos si o lasam sa se racoreasca inainte de a o servi.





Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza, porumb, ton si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Catalina L 1

13.08.2020, 17:14

chiar buna

Rocsi 1

17.08.2020, 20:25

Ce aspectoasa este!

RuxyRux 1

28.10.2020, 21:32

Simpla si buna...foarte chiar!

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

8767 puncte

mihaelar63

5278 puncte

mirela0911

4877 puncte

Rocsi

4727 puncte

Constelatialeu

4318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu cremvusti