Ciulama de ciuperci

de ionix in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2010 | 2778 vizualizari

 

O ciulama diferita pt sot :D

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciuperci
  • 3 linguri cu faina
  • 100 ml smantana
  • 2 linguri cu sos de tomate
  • legatura cu marar
  • Sare, piper
  • 3- linguri cu ulei de masline
  • 3 cepe verzi
  • 2 catei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci:

Ciupercile se spala bine, se taie felii si apoi se pun la fiert circa 20 de minute.


Intr-o oala punem uleiul la incins iar apoi punem ceapa taiata marun si usturoiul rondele la calit.


Peste ceapa calita punem 3-4 linguri cu apa rece si ciupercile, care au fost fierte si strecurate, iar apoi lasa la inabusit 5-10 min.


Dizolvam faina in putina apa rece si o punem in smantana iar apoi o turnam peste ciuperci.


Amestecam intruna 2-3 minute si adaugam sosul de tomate.


Nu ne oprim din amestecat si punem mararul tocat marunt, sare si piper.


Se serveste calda cu mamaliguta.


Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Miha 1

27.04.2010, 18:57

ionix 1

27.04.2010, 19:00

buey, de ce razi? eu urasc ciupercile, de aia asa ca e pe riscul celorlalti daca mananca ciuperci gatite de mine

jolygina 1

17.06.2010, 00:07

doamne cat e de buna ,o ador as manca tot timpu ,chiar mi-ai dat o idee pentru maine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cas afumat