Cartofi noi la cuptor cu pesmet si susan

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2015 | 8751 vizualizari

 

Reteta este luata de pe acest site http://sabina-madalina.blogspot.ro/2011/02/cartofi-la-cuptor.html tare buni au fost

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • ulei de masline
  • 4 linguri de pesmet
  • 1-2 linguri de seminte de susan
  • sare/piper/boia dulce
  • busuioc uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la cuptor cu pesmet si susan:

Cartofii se spala bine, se taie in bucati mari si se pun la fiert in apa cu sare pentru 10 minute.

Se scurg de apa, se stropesc cu ulei de masline,punem condimentele si adaugam compozitia de pesmet amestecata cu semintele de susan.Se amesteca cartofii cu mana.

Intr-un vas de ceramica se pun cartofii in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30 minute (intre timp se mai intorc).

Se servesc cu mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la cuptor cu pesmet si susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu susan