Cartofi pai in omleta

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2013 | 2880 vizualizari

 

O reteta foarte simpla,rapida si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 2 oua
  • 2 crenvusti
  • lapte
  • sare
  • piper
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi pai in omleta:

Intr-un bol,batem cele doua oua,adaugam apoi laptele,sare si piper dupa gust.

Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii taiem pai.

Intr-o tigaie cu ulei,punem cartofii la prajit.Cind sunt aproape gata punem crenvustii taiati rondele.

Lasam 2-3 minute si apoi scurgem uleiul din tigaie,iar peste cartofi punem ouale.Amestecam pina ce oul se incheaga.La urma presaram mararul.

Se serveste cald cu castraveti murati

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi pai in omleta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Lipie cu ciuperci, porumb si cas