Cartofi razuiti cu ceapa

de T I M E A in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2016 | 8528 vizualizari

 

O garnitura simpla de cartofi cu ceapa si boia de ardei dulce, care ma duce cu gandul tot la copilarie pentru ca e o mancare pe care o intalneam cam des in farfuria mea

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi razuiti cu ceapa:

Cartofii in coaja ii spalam bine si ii punem la fiert intr-un vas cu apa cu putina sare.

Dupa ce s-au fiert cartofii scurgem apa din vas  si ii lasam sa se raceasca putin, pentru a putea indeparta apoi coaja.

Dam cartofii pe razatoarea mare.

Punem o tigaie cu putin ulei pe foc si cand s-a incins uleiul adaugam ceapa tocata marunt.

Calim ceapa, apoi adaugam boiaua si amestecam.

Adaugam cartofii razuiti in tigaie si potrivim de sare si piper.

Amestecam si daca mai e nevoie mai lasam putin pe foc sa se incalzeasca.

Putem servi acesti cartofi simpli cu o salata sau ca si garnitura cu orice tip de carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi razuiti cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Rocsi 1

19.01.2016, 20:33

Cica sunt tare buni, asa am auzit!

T I M E A 1

19.01.2016, 22:58

ma bucur ca va plac

miki_a 1

21.01.2016, 00:21

Tare mult imi place si acum!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu branza si rosii