Cartofi razuiti cu ceapa

de T I M E A in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2016 | 1029 vizualizari

 

O garnitura simpla de cartofi cu ceapa si boia de ardei dulce, care ma duce cu gandul tot la copilarie pentru ca e o mancare pe care o intalneam cam des in farfuria mea

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi razuiti cu ceapa:

Cartofii in coaja ii spalam bine si ii punem la fiert intr-un vas cu apa cu putina sare.


Dupa ce s-au fiert cartofii scurgem apa din vas si ii lasam sa se raceasca putin, pentru a putea indeparta apoi coaja.


Dam cartofii pe razatoarea mare.


Punem o tigaie cu putin ulei pe foc si cand s-a incins uleiul adaugam ceapa tocata marunt.


Calim ceapa, apoi adaugam boiaua si amestecam.


Adaugam cartofii razuiti in tigaie si potrivim de sare si piper.


Amestecam si daca mai e nevoie mai lasam putin pe foc sa se incalzeasca.


Putem servi acesti cartofi simpli cu o salata sau ca si garnitura cu orice tip de carne.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi razuiti cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Rocsi 1

19.01.2016, 20:33

Cica sunt tare buni, asa am auzit!

T I M E A 1

19.01.2016, 22:58

ma bucur ca va plac

miki_a 1

21.01.2016, 00:21

Tare mult imi place si acum!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu cascaval Delaco