Cartofi scazuti cu chiftele

de retete bune in Mancaruri cu carne, 16 Noi 2015 | 3287 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi nu foarte mari
  • 50 ml ulei
  • vegta
  • piper
  • patrunjel verde
  • PENTRU CHIFTELE AVETI NEVOIE DE:
  • 500 gr carne tocata de porc
  • 2 oua
  • delikat,piper,
  • usturoi
  • pesmet
  • ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi scazuti cu chiftele:

  1. Intr-o cratita se pune 50 ml ulei si cartofii curatati si taiati in patru apoi felii subtiri.
  2. Se adauga vegeta,piper si apa dar sa nu treaca peste ei.
  3. Se pun la foc mic si se amesteca incet sa nu se prinda.puteti pune un capac peste ei.
  4. Cand sunt fierti se adauga patrunjel tocat .
  5. MOD DE PREPARARE CHIFTELE:
  6. Punem intr-un bol carnea tocata si adaugam peste ea ouale,delikat dupa gust,piper,usturoiul(la fel puneti cat doriti,mie imi place sa se simta bine usturoiul , deci am pus vreo 6 catei :)si pesmetul(4-6 lg)
  7. Le amestecati bine si formati bilute pe care le prajiti intr-o tigae cu ulei incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi scazuti cu chiftele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mititei, piure din cartofi noi si sos de rosii