Tocanita de cartofi cu carnati afumati

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 22 Sep 2012 | 14312 vizualizari

 

Daca ti-e pofta de o mancare robusta nu marafeturi si mizilicuri , faci la popor o tocana ca lumea , de cartofi , cu carnati afumati , de casa !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carnati afumati de casa
  • 1 Kg cartofi albi
  • 4 cepe mari
  • 2 gogosari
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita rasa boia rosie de ardei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • cimbru verde
  • codite verzi de ceapa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu carnati afumati:

Curatati si spalati legumele .


Ceapa si gogosarul se maruntesc cu ajutorul robotului de bucatarie si se calesc usor in ulei .


Adaugati carnatul afumat taiat bucati si cartofii cuburi .Prajiti totul timp de 10 min . amestecand sa nu se arda [ la foc mic.].


Presarati boiauasi sarea , amestecati si imediat adugati apa cat sa acopere totul .


Fierbeti sub capac la foc domol pana cartofii sunt foarte bine fierti [ completati daca e cazul cu putina apa ].


Piparati si serviti cu verdeata incorporata la sfarsit .

 

TIPS-URI

1

Cartofii cu coja alba sunt mai sfarmiciosi , fierb repede si formeaza un sos mai gros , delicios .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

diaconta 1

23.09.2012, 12:35

Mancare de oameni sanatosi

adry88 1

23.09.2012, 15:23

delicioasa tocanita

elucubratiiculinare 1

24.09.2012, 19:39

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu aripioare de pui