Cartofi si oua la cuptor

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2013 | 4778 vizualizari

 

Va recomand un mic dejun consistent cu un gust deosebit

 

INGREDIENTE

  • 5oua
  • 4-5cartofi mari
  • 1ceapa
  • 50g unt
  • 200g cascaval
  • 1lingura faina
  • 250ml lapte
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi si oua la cuptor:

Punem cartofii la fiert in coaja;in alt vas punem ouale la fiert.

Intr-o tigaie cu unt incins,calim ceapa taiata marunt,adaugam faina,stingem cu lapte,lasam sa fiarba pana se ingroasa ca o smantana,adaugam cascavalul ras,condimentam cu sare si piper apoi dam deoparte.

Intr-un vas de yena sau o tava unsa cu unt,punem un strat de cartofi taiati rondele,deasupra felii de oua,condimentam cu sare si piper,apoi alt rand de cartofi si tot asa pana se termina,avand grija ca ultimul strat sa fie de cartofi;rasturnam sosul deasupra si lasam la cuptor 40min dupa care servim cald

TIPS-URI

1

ouale pot fi inlocuite cu ciuperci sau ceva afumatura

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi si oua la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti cu maioneza si rozmarin