Cartofi si pulpe la cuptor

de ianculubita in Pui, 9 Sep 2013 | 5880 vizualizari

 

Sa va spun cum fac eu acesti cartofi la cuptor,simpli sau cu orice carne deasupra

 

INGREDIENTE

  • 1kg de cartofi
  • 2pulpe
  • 1ceapa
  • 4catei de usturoi
  • 3linguri ulei
  • 2linguri pasta de rosii
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi si pulpe la cuptor:

Calim ceapa si usturoiul taiate marunt in ulei incins,adaugam pasta de rosii,condimentam cu sare,piper,cimbru si dam deoparte;


cartofii curatati,spalati,taiati in felii mai mari,amestecam cu ceapa si-i rasturnam in tava;


adaugam 1ceasca cu apa,deasupra punem pulpele crestate, spalate,condimentate cu sare si piper,acoperim tava cu folie de aluminiu si lasam la cuptor 40min;


dupa acest timp,descoperim,intoarcem pulpele si mai lasam 15min.


Servim imediat cu salata de sezon sau alta acreala.

 

TIPS-URI

1

este foarte important ca atunci cand pregatiti cartofi la cuptor cu orice carne deasupra sau fara,sa fie acoperiti;veti observa fragezimea carnii

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi si pulpe la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

09.09.2013, 18:51

bun

Teo 1

10.09.2013, 22:07

si de data asta imi place!

ianculubita 1

11.09.2013, 14:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Frigarui din piept de pui