Cartofi taranesti cu carnati si muraturi

de epurasha2bb in Mancaruri cu carne, 30 Sep 2010 | 10984 vizualizari

 

savuros!

 

INGREDIENTE

  • cartofi galbeni
  • 1 ceapa
  • 1 graunte mare de usturoi
  • 2 linguri de pasta de rosii
  • 1/2 ardei rosu
  • patrunjel verde
  • 1 ceasca apa calduta/supa strecurata
  • 4-5 felii de kaizer/costita/sunculita taraneasca
  • bucatele de praz verde si carnati grosi
  • 1 pahar de bere neagra
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu carnati si muraturi:

Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie felii groase si daca sunt prea mari se injumatatesc.Se pun intr-o tava pt.cuptor si se adauga o ceapa taiata pestisori, usturoiul feliute,ardeiul bucatele mici 1 /2 ceasca ulei si 1 cescuta apa calduta sau zeama de supa.Apoi se baga tava la cuptor si se lasa 15 minute, se scoate si se adauga si kaizerul taiat feliute subtiri si pasta de rosii.Se da din nou la cuptor si se lasa sa se rumeneasca bine .la sfarsit se adauga patrunjel verde deasupra.


Carnatii se tin o jumatate de ora in bere neagra si se inteapa cu furculita din loc in loc .Apoi se prajesc pe plita.Apoi se infasoara cu fir de praz verde si servesc alaturi de cartofii taranesti si de muraturi.

 

TIPS-URI

1

atentie la carnati ca stropesc, sa folositi o aparatoare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu carnati si muraturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

nadina73 1

02.10.2010, 02:20

vreau 5f

susu 1

02.10.2010, 12:05

Mariana ce bine arata cartofiorii aia galbeni si carnatii aia grasi nu mai zic. Mie una imi plac mult cartofii taranesti imbaiati in ulei ceapa si usturoi.

epurasha2bb 1

05.10.2010, 09:20

multumesc nadina, susu! susu nu te mai vazusem de mult, welcome back!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9330 puncte

RODIMUR

8940 puncte

Rocsi

4600 puncte

Constelatialeu

3880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv placinta cu branza de vaci
  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de gutui

ieri la 22:17

Gem de struguri

ieri la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu garnitura de cus-cus