Cartofi taranesti cu carne de pui

de Rahela Velicu in Pui, 8 Oct 2018 | 9426 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • 1 kg cartofi
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 capatana de usturoi
  • ardei boia dulce
  • sare
  • ghimbir
  • patrunjel
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu carne de pui:

 

Punem carnea de pui la fiert si o lasam sa fiarba bine.

Separat fierbem cartofii curatati de coaja si taiati cuburi.

Amestecam ardeiul boia cu sare si ghimbir macinat. Presaram amestec de condimente peste cartofii fierti si ii punem intr-un vas de yenna. Adaugam ardeiul taiat julienne si 2 polonice de supa (sau cat este nevoie sa acopere cartofii) in care a fiert carnea de pui. Adaugam si carnea de pui presarata cu condimente si dam la cuptorul preincalzit pentru inca 25 de minute.

Usturoiul il pisam cu un praf de sare, adaugam peste el 3-4 linguri de supa si il turnam peste mancarea scoasa din cuptor. Presaram patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Coquelet cu legume in vas tajine