Pulpe de pui gratinate cu maioneza cu iaurt si cascaval

de epurasha2bb in Pui, 11 Mar 2011 | 8843 vizualizari

 

foarte bune si zic eu o idee noua de a gati pulpele!

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • sare
  • piper /rasnita piper cu lamaie Kotanyi
  • 4 linguri pline cu cascaval razuit marunt
  • 2 felii de paine prajita pt.pesmet
  • pt.maioneza:
  • 1 galbenus de ou de gaina fiert
  • 1 galbenus de ou de gaina crud
  • ulei
  • sare
  • piper /rasnita piper cu lamaie Kotanyi
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri de iaurt
  • pt.garnitura:
  • 4-5 cartofi de pus la tava rondele ,
  • iar pt.salata:
  • morcov,
  • ardei colorati,
  • ceapa verde,
  • sos vinegreta,
  • 2 ardei iuti,
  • patrunjel.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui gratinate cu maioneza cu iaurt si cascaval:

Se spala bine pulpele de pui, se ung cu ulei, se dau cu sare, piper si daca va plac si alte condimente(eu am mai pus putin din rasnita cu ciuperci, verdeturi si sare de mare iodata). Se aseaza in tava si cu rondele de cartofi in jur.  Pe fundul tavii se toarna o cana de apa usor calduta. Se picura iar ulei peste tot si se dau la cuptor pana ce se fac cartofii bine iar pulpele sunt aproape gata.

Apoi se scot pulpele si se aseaza pe un gratar cu picioruse-se poate folosi cel de la cuptorul cu microunde.

Se pregateste maioneza din galbenusuri, sare, piper, iaurt si ulei dupa care se adauga si usturoiul tocat.A poi se pune cu lingura pe deasupra fiecarei pulpe. Peste aceasta maioneza se pune si cascavalul razuit marunt, apoi pesmetul din paine prajita. Se da iar la cuptor, gratarul cu pulpele fiind asezat pe o tavita cu margini inalte in care am pus apa.S e lasa pana se rumenesc pulpele. Se servesc cu cartofi la tava si salata de cruditati.Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui gratinate cu maioneza cu iaurt si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

epurasha2bb 1

14.03.2011, 08:24

multumesc fetelor! am fost la tara in weekend si abia acum am obseravt comentariile voastre! multumesc frumos! azi va dau ceva dulce!

RuxyRux 1

14.03.2011, 08:51

Arata minunat Epurasha...spune-mi te rog...le scoti pielita?

epurasha2bb 1

18.10.2011, 22:02

multumesc! nu le-am scos-o ca mie imi place pielea de pui, dar poti s-o scoti daca vrei.oricumn reteta asta nu e de regim clar! dar e gustoasa !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui