Cartofi umpluti

de Criss in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2011 | 3781 vizualizari

 

O reteta foarte simpla, gustoasa, care se face foarte repede. Conditia este sa aveti cartofii fierti inainte.

 

INGREDIENTE

  • -5 cartofi fierti in coaja
  • -5 ciuperci
  • -1 ceapa verde
  • -1 felie de ardei
  • -sunca
  • -cascaval
  • -smantana
  • -sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti:

Cartofii se curata de coaja si se taie in doua. Se scobeste miezul cartofilor si in interior se pune putin unt si putina sare. Cartofii scobiti se pun intr-un vas termorezistent uns cu unt/margarina/ulei.

Separat se taie ceapa marunt, ardeiul cubulete si ciupercile cubulete si se calesc in ulei. Se adauga miezul cartofilor, bucatele de sunca si se umplu cartofii cu acest amestec. Deasupra se pun feliute de cascaval, se da tava la cuptor pentru 20 minute pana se topeste cascavalul si se rumenesc cartofii. Se servesc cu smantana. Acesti cartofi umpluti se pot servi si ca o garnitura langa o friptura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Cartofi umpluti-0
Cartofi umpluti-1
Cartofi umpluti-2
Cartofi umpluti-3

COMENTARII (20)

Criss

Criss 1

01.11.2011, 05:22

Multumesc dragele mele.

Sylvia

Sylvia 1

01.11.2011, 13:15

excelent arata !!!

diana_k

diana_k 1

03.11.2011, 11:27

eu ma pregatesc de masa..,arata tare bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!