Cartofi umpluti

de AnyCostescu in Aperitive / Garnituri, 3 Sep 2014 | 2067 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi de dimensiune medie
  • 1 bucata cabanos
  • 50 g telemea de vaca
  • 5 catei usturoi
  • branza fondue pt servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti:

Cartofii se fierb in coaja, se las la racit putin apoi se curata.


Se scobesc cu o lingurita ,


Punem in scobitura, cabanos taiat feliute, telemea taiata cubulete, si usturoi taiat feliute.


Dam la cuptor pentru 15 minute,


Noi am servit cu branza fondue.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

alilianaa 1

03.09.2014, 18:15

deliciosi

Lavinia 1

03.09.2014, 18:25

gustosi

Constelatialeu 1

03.09.2014, 20:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!