cartofi umpluti cu carne

de luminita20_2006 in Vita, 1 Dec 2009 | 8310 vizualizari

 

sunt o bunatate

 

INGREDIENTE

  • 12 cartofi
  • 300 carne vita tocata
  • 1 legatura ceapa verde
  • sare, piper
  • delicat
  • 1 ou
  • 200 gr cascaval
  • maioneza din comert
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA cartofi umpluti cu carne:

cartofi se curata si se scobesc innauntru insa lasand si capacele. Se face umplutura din amestec de carne tocata cu ceapa verde tocata marunt, condimete , ou sui 100 gr cascaval  dar prin razatoare. se umplu cartofii se pun capacele , cartofi ramasi din interior se toaca marunt si se aseaza intr-o tava care a fost unsa cu ulei, apoi se pun cartofi umpluti. Se inveles cu o folie de staniol si se dau la cuptor 20 min. dupa care se scot se presoare restul de cascaval ramas peste cartofi si se pune pe fiecare maioneza. ( in cazul in care nu aveti maioneza o puteti inlocui cu smantana)si se da la cuptor  35 min. la temperatura 200 C

Daca ti-a placut reteta noastra "cartofi umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

rivka 1

02.12.2009, 20:50

buni ammammamaammmmmmm

gaby_duceag 1

02.12.2009, 21:12

mai e?pot sa vin si eu?

luminita20_2006 1

02.12.2009, 21:30

nu am facut saptamana trecuta poate alta data

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spezzatino de vitel cu cartofi la cuptor