cartofi umpluti cu carne

de luminita20_2006 in Vita, 1 Dec 2009 | 8210 vizualizari

 

sunt o bunatate

 

INGREDIENTE

  • 12 cartofi
  • 300 carne vita tocata
  • 1 legatura ceapa verde
  • sare, piper
  • delicat
  • 1 ou
  • 200 gr cascaval
  • maioneza din comert
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA cartofi umpluti cu carne:

cartofi se curata si se scobesc innauntru insa lasand si capacele. Se face umplutura din amestec de carne tocata cu ceapa verde tocata marunt, condimete , ou sui 100 gr cascaval  dar prin razatoare. se umplu cartofii se pun capacele , cartofi ramasi din interior se toaca marunt si se aseaza intr-o tava care a fost unsa cu ulei, apoi se pun cartofi umpluti. Se inveles cu o folie de staniol si se dau la cuptor 20 min. dupa care se scot se presoare restul de cascaval ramas peste cartofi si se pune pe fiecare maioneza. ( in cazul in care nu aveti maioneza o puteti inlocui cu smantana)si se da la cuptor  35 min. la temperatura 200 C

Daca ti-a placut reteta noastra "cartofi umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

rivka 1

02.12.2009, 20:50

buni ammammamaammmmmmm

gaby_duceag 1

02.12.2009, 21:12

mai e?pot sa vin si eu?

luminita20_2006 1

02.12.2009, 21:30

nu am facut saptamana trecuta poate alta data

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de vita la tigaie