Cartofi umpluti la cuptor

de anne in Aperitive / Garnituri, 12 Noi 2011 | 11227 vizualizari

 

arta :))

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi mai mari
  • unt
  • cascaval
  • sunca
  • kaizer afumat
  • sare, piper
  • sos(eu am facut sos ca la pizza:D)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti la cuptor:

Se pun cartofii la fiert, in coaja, la foc mic sa nu se crape.

Se lasa sa se raceasca dupa care ii scobim pentru a-i umple. Eu i-am taiat in doua pentru ca erau mai marisori si i-am lasat in coaja dar inveliti in foaie de aluminiu.


Ii umplem cu ce avem prin frigider:D Eu am folosit sunca taiata cuburi, kaizer afumat, salam cu sunca taiat marunt apoi am adaugat cateva feliute de unt peste fiecare cartof iar la sfarsit am pus cascaval.


Se da la cuptor pentru cateva minute cat sa se topeasca cascavalul si sa fie cartofii bine facuti .


Eu am facut un sos de pizza la ei..dar puteti incerca si cu altceva:D stiu eu...



Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

gaby_gabytza 1

15.11.2011, 17:58

RuxyRux 1

15.11.2011, 19:26

Foarte buni

Panacris 1

16.11.2011, 10:21

Intrebare? Cu cartofi copti nu se poate?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta cu ficatei de pui
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Byron