Cartofi unguresti

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2010 | 9169 vizualizari

 

Din bucataria ungureasca traditionala...acesti cartofi atat de gustosi ....

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mari
  • 2 cepe
  • o lingurita si jumatate de boia dulce
  • sare dupa gust
  • piper
  • ulei 3 linguri
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi unguresti:

Se fierb cartofii in coaja, se lasa la racit, se curata si se taie cubulete.


Se incinge uleiul in tigaie avand grija sa adaugam de la inceput si doua trei linguri de apa, se pune ceapa taiata marunt si o lingurita de boia si se lasa la sotat trei patru min cu grija sa nu o prajim ci doar sa o inmuiem.


Adaugam cartofii si vreme de zece minute amestecam intorcand de jos in sus cartofii, mai adaugam un sfert de lingurita de boia si amestecam bine. Potrivim de sare si piper si apoi servim. pentru decor folosim sfertul de lingurita de boia...si pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi unguresti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

03.12.2010, 18:15

Miutza...multumesc

Ligia Bxl 1

07.12.2010, 12:39

foarte buni

tomyta69 1

31.10.2013, 13:10

Incercati si adaugati ca si condiment putin chimen macinat, iar ca treaba sa fie completa adaugati niste tagliatele ( o punga de 300 gr ).
Muraturi dupa preferinta, dar eu servesc mancarea asta cu zeama de varza murata. Daca incercati veti ramane uimiti de combinatie.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Iahnie de fasole

ieri la 21:47

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Cartofi pane