Caș de oaie marinat în stil mediteranean

de Rita Ilies in Conserve, 31 Mar 2015 | 5314 vizualizari

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

31.03.2015, 12:18

Rita Ilies 1

31.03.2015, 12:44

Gherca Daniela 1

31.03.2015, 13:30

deyutzky 1

31.03.2015, 16:10

arata suuuuper!

Rita Ilies 1

31.03.2015, 17:31

Merci!

Bya Ralu 1

31.03.2015, 20:39

din asta nu pap da poti trimite un borcan )

Rocsi 1

31.03.2015, 20:44

Rita Ilies 1

31.03.2015, 21:06

Ralucuța, poți pune alt fel de brânză. Feta de exemplu.

miki_a 1

31.03.2015, 23:13

Marinez si eu tot felul de branzeturi... (decat sa le arunc mai bine le conserv si le pun in salate sau in sandvichuri), dar nu in ulei de masline (la rece uleiul de masline devine vascos si aspectul nu e tocmai imbietor). Eu folosesc ulei de floarea soarelui de prima presa sau mediteranean (de la Floriol). E o paranteza!
Oricum, te felicit pentru reteta! Imi place!

Rita Ilies 1

31.03.2015, 23:45

Ela, la rece înseamnă frigider, dar eu ţin borcanele în cămară. oricum, după ce revine la T camerei, uleiul de măsline se limpezeşte. Orice ulei de primă presă e bun. Eu îl prefer pe cel de nucă, dar marinez rar în el că-i 100 de lei litrul.

miki_a 1

01.04.2015, 00:36

Am sa incerc si eu sa le tin in camara! Ulei de nuca...destul de costisitor !

dantes 1

01.04.2015, 09:21

Interesant

Rita Ilies 1

01.04.2015, 11:31

Da, Ela, e scump!

tarasmariana 1

03.04.2015, 05:44

Panacris 1

19.07.2020, 20:43

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci umplute - reteta de post

pe 18.03 la 17:55

Samosa cu dovleac

pe 18.03 la 17:47

Triunghiuri cu mere si pere

pe 18.03 la 17:40

Reteta de prajitura Ilinca

pe 17.03 la 21:05

Reteta de arpacas cu legume, de post

de Ksenya 5

pe 09.03 la 15:30

TOP
utilizatori

Rocsi

2023 puncte

MotanLaOale

1103 puncte

mihaelar63

696 puncte

dantes

663 puncte

vasimur

405 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branza de vaca marinata in ulei de masline si condimente