Cascaval pane

de getix in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2011 | 1737 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cascaval
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet 
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Se taie cascavalul felii cam de 1 cm grosime. Se pun in boluri diferite faina si pesmetul. Oule se bat cu putina sare si piper.


Se dau prin faina feliile de cascaval, prin ou , apoi pesmet. Pentru o crusta mai groasa se dau din nou prin ou,apoi pesmet. Se pun la prajit.


Se servesc cu salata sau orice doriti voi .Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

getix 1

29.05.2011, 09:23

va multumesc din suflet tuturor pentru urarile facute !

adry88 1

03.06.2011, 15:11

da bun

MIUTA 1

15.06.2011, 00:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Picanterii