Cascaval pane

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 17 Oct 2013 | 3514 vizualizari

COMENTARII (23)

RoXx 1

17.10.2013, 09:31

delicios

simona72 1

17.10.2013, 09:36

Ce bun este!!

Panacris 1

17.10.2013, 09:37

portiadelumina 1

17.10.2013, 09:43

Numai bun la ceasul dimineţii!

Giana 1

17.10.2013, 09:43

Un deliciu

MotanLaOale 1

17.10.2013, 09:45

Lau 1

17.10.2013, 09:57

buneee

Lavinia 1

17.10.2013, 10:00

tre` sa fac si eu ca nu am mai mancat de mult

diaconta 1

17.10.2013, 10:24

as v rea si eu o bucatica

Constelatialeu 1

17.10.2013, 10:31

Anett 1

17.10.2013, 10:32

hmmm ce imi place!

Alina26 1

17.10.2013, 10:51

imi place!!

anca_rm 1

17.10.2013, 11:10

imi place

deyutzky 1

17.10.2013, 11:27

Rocsi 1

17.10.2013, 11:36

E tare bun.

gaby_gabytza 1

17.10.2013, 11:47

nilgun 1

17.10.2013, 12:12

ffff bun

adry88 1

17.10.2013, 13:10

bunnn

laura_n 1

17.10.2013, 14:31

misto, mie nu imi reusete

gaby_gabytza 1

17.10.2013, 15:44

laura sa iti trimit de la mine cateva mmm

gaby_gabytza 1

17.10.2013, 15:45

adry

gaby_gabytza 1

17.10.2013, 15:45

nilgun

Sidy 1

17.10.2013, 16:12

Ce bunatateeeeee !!!
Daca vreti sa va reuseasca mereu si atuci cand intoarceti cascavalul sa se prajeasca si pe partea cealalta si crusta sa nu se mai desprinda,atunci dupa ce l-ati dat prin pesmet, lasati cascavalul sa se odihneasca 15-30 de minute

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cascaval pane (reteta video)