Castraveciori murati

de karmen in Muraturi, 21 Aug 2009 | 2528 vizualizari

 

ceva bun pentru iarna

 

INGREDIENTE

  • 5 kg castraveti,
  • piper,
  • sare,
  • 1l otet,
  • boabe de mustar,
  • hrean,
  • frunze de telina.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveciori murati:

Castravetii se spala si se curata hreanul. Se aseaza in borcan: hrean, frunze de telina, si castravetii. Se pune apa la fiert impreuna, cu otetul, piper boabe, boabe mustar si sarea.Dupa ce apa a inceput sa fiarba se toarna peste castravetii din borcan.deasupra se pot pune tulpiniile de telina. Se capseaza borcanul si se pune pentru iarna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveciori murati" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

Bunica 1

23.08.2009, 10:50

karmen,care este proportia apa- otet?

karmen 1

27.08.2009, 17:59

eu la 5 kg de castraveti am pus un litru de otet

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12310 puncte

Rocsi

7860 puncte

Constelatialeu

5590 puncte

Adele

5390 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Plachie de peste cu mamaliga
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!