Ceapa murata

de mimmi in Muraturi, 18 Aug 2011 | 5500 vizualizari

 

Ceapa murata, o muratura mai deosebita

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ceapa alba marunta
  • struguri albi si rosii
  • frunze de visin,telina,crengute marar si cimbru
  • cuisoare
  • 1 lingura boabe piper
  • 1 lingurita boabe mustar
  • 5 frunze dafin
  • 1 lingura miere
  • 4 linguri zahar
  • 200 ml otet din vin
  • 700 ml apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceapa murata:

Preparare ceapa murata:


Curatam ceapa si o spalam. Spalam strugurii.


Pe fundul borcanelor punem frunze de visin,frunze de telina,crengute de marar si cimbru si 2 cuisoare in fiecare borcan. Punem alternand ceapa si strugurii.


Punem la fiert apa cu otetul,adaugam boabele de mustar,boabele de piper,frunzele de dafin,4 linguri de zahar si o lingura miere. Lasam sa fiarba 5 minute.


Punem borcanele pe lama unui cutit si turnam lichidul asa cald. Tinem borcanele cu ceapa murata pentru cel putin o luna intr-un loc racoros.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceapa murata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Lau 1

19.08.2011, 13:30

harnicuta

adry88 1

19.08.2011, 17:14

tare interesant am sa incerc si eu k pana acuma chiar nu am facut bravo tie

mihaelar63 1

30.09.2011, 23:04

Grozava reteta , merge la favorite :

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Salata de toamna