Castraveti in otet

de Lau in Muraturi, 21 Noi 2019 | 6278 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 l otet
  • 2 l apa
  • 3 linguri sare
  • 9 linguri de zahar
  • boabe de mustar
  • boabe de piper
  • crengute marar
  • usturoi
  • telina
  • hrean
  • castraveti
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti in otet:

Castravetii ii spalam si le indepartam capetele.

Intr-o oala punem apa cu otetul (eu am avut otet de vin) impreuna cu sare, zahar si boabele de mustar si piper (eu am avut mix de boabe de mustar).

Punem la fiert pana ce da in clocot.

In boarcanele sterilizate adaugam crengute de marar, felii de usutroi, hrean si optional telina.

Adaugam castraveti in borcane si lichidul caldut (nu fierbinte ca se vor mura).

Inchidem borcanele, le intoarcem cca 5-10 min cu capacul in jos, dupa care le intoarcem cu capacul in sus si le acoperim cu o patura pana a 2 zi, cand le vom depozita in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti in otet" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Castraveti murati, in saramura cu otet