Castraveti la otet

de mihaelaM in Muraturi, 19 Iul 2011 | 4387 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • castraveti
  • 1kg otet
  • 2kg apa
  • 3linguri sare
  • 3linguri zahar
  • piper boabe
  • foi de dafin
  • flori de marar
  • morcov
  • ceapa
  • seminte de mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti la otet:

Castravetii i-am spalat bine si i-am asezat in borcan impreuna cu piperul,samanta de mustar,foile de dafin,florile de marar,ceapa curatata si taiata si morcovul si el de asemeni curatat spalat si taiat fasii.

Otetul,apa ,zaharul si sarea le-am amestecat intr-o oala,iar cand sarea si zaharul au fost topite am pus in borcanul cu castraveti.Am pus capacul borcanului apoi am pus intr-o oala cu apa la sterilizat.Cand s-a umflat capacul am stins focul si am scos borcanul acoperindul bine cu o patura pana a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti la otet" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de toamna