Gogosari in otet

de elucubratiiculinare in Muraturi, 14 Sep 2012 | 3943 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 kg de gogosari
  • 3 linguri de sare grunjoasa(cu varf)
  • 500 g de zahar
  • 1 litru de otet
  • 1/4 l ulei,
  • boabe de piper,
  • foi de dafin,
  • 1 radacina de hrean.

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet:

Se taie gogosarii in patru, se spala, se scurg de apa. Se amesteca otetul cu zaharul, uleiul,adaugam boabele de piper si foile de dafin. Se pune compozitia pe foc si se oparesc pe rand gogosarii. Se scot si se lasa sa se raceasca dupa care se aranjeaza in borcane cu fata in jos (asa intra mai multi). In fiecare borcan punem cate 2-3 feliute subtiri de hrean. Se toarna compozitia ( in care au fost opariti) in borcane peste gogosari. Se etanseaza borcanele si se dau la camara.


Si acum asteptam iarna! Dar putem sa facem exceptie si sa-i gustam mai devreme. Dar nu mai devreme de 2 saptamani.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Lau 1

14.09.2012, 21:28

buni

adry88 1

16.09.2012, 14:56

buni gogosari

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Gogosari si conopida in otet