Ardei grasi la borcan, pentru iarna

de SENO in Muraturi, 23 Iul 2011 | 19305 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de ardei grasi rosii si galbeni
  • 2 legaturi de patrunjel verde
  • 3 litri de apa
  • 3 linguri de sare
  • 2 linguri de zahar
  • 1 lingura de otet

 

 

Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei grasi la borcan, pentru iarna:

Ardeii se curata de codite si de samburi,se spala si se taie patratele sau fasii (cum va place),apoi se amesteca cu 3 linguri de sare si se lasa o jumatate de ora. Apa se pune pe foc impreuna cu otetul si zaharul,se lasa sa fiarba. Ardeii se pun in borcane impreuna cu patrunjelul spalat si tocat marunt,peste se toarna apa,se capseaza borcanele si se dau la dust 30 de minute. Se folosesc la orice mancare gatita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei grasi la borcan, pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Lau 1

24.07.2011, 12:52

interesant

SENO 1

18.08.2011, 11:29

Aceasta reteta de ardei o am de la mama,ea punea mereu ardei la borcan pt iarna si tot felul de legume la borcan sau la congelator. Pe vremea lui Ceausescu nu se gaseau atatea conserve ca acum,asa ca mama le facea acasa

Mitinita 1

07.08.2012, 11:49

interesant,chiar eram curioasa cum se pastreaza ardeii la borcan

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

5594 puncte

katty

4926 puncte

Bya Ralu

4803 puncte

mirela0911

4743 puncte

simona72

4027 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de conopida
  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

  • 31

    S

  • 01

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosari murati cu ceapa, in Pikant fix