Ardei grasi la borcan, pentru iarna

de SENO in Muraturi, 23 Iul 2011 | 13247 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de ardei grasi rosii si galbeni
  • 2 legaturi de patrunjel verde
  • 3 litri de apa
  • 3 linguri de sare
  • 2 linguri de zahar
  • 1 lingura de otet

 

 

Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei grasi la borcan, pentru iarna:

Ardeii se curata de codite si de samburi,se spala si se taie patratele sau fasii (cum va place),apoi se amesteca cu 3 linguri de sare si se lasa o jumatate de ora. Apa se pune pe foc impreuna cu otetul si zaharul,se lasa sa fiarba. Ardeii  se pun in borcane impreuna cu patrunjelul spalat si tocat marunt,peste se toarna apa,se capseaza borcanele si se dau la dust 30 de minute. Se folosesc la orice mancare gatita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei grasi la borcan, pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Lau 1

24.07.2011, 12:52

interesant

SENO 1

18.08.2011, 11:29

Aceasta reteta de ardei o am de la mama,ea punea mereu ardei la borcan pt iarna si tot felul de legume la borcan sau la congelator. Pe vremea lui Ceausescu nu se gaseau atatea conserve ca acum,asa ca mama le facea acasa

-Miti- 1

07.08.2012, 11:49

interesant,chiar eram curioasa cum se pastreaza ardeii la borcan

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!