Ardei grasi la borcan, pentru iarna

de SENO in Muraturi, 23 Iul 2011 | 14649 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de ardei grasi rosii si galbeni
  • 2 legaturi de patrunjel verde
  • 3 litri de apa
  • 3 linguri de sare
  • 2 linguri de zahar
  • 1 lingura de otet

 

 

Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei grasi la borcan, pentru iarna:

Ardeii se curata de codite si de samburi,se spala si se taie patratele sau fasii (cum va place),apoi se amesteca cu 3 linguri de sare si se lasa o jumatate de ora. Apa se pune pe foc impreuna cu otetul si zaharul,se lasa sa fiarba. Ardeii se pun in borcane impreuna cu patrunjelul spalat si tocat marunt,peste se toarna apa,se capseaza borcanele si se dau la dust 30 de minute. Se folosesc la orice mancare gatita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei grasi la borcan, pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 30 %
299.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Lau 1

24.07.2011, 12:52

interesant

SENO 1

18.08.2011, 11:29

Aceasta reteta de ardei o am de la mama,ea punea mereu ardei la borcan pt iarna si tot felul de legume la borcan sau la congelator. Pe vremea lui Ceausescu nu se gaseau atatea conserve ca acum,asa ca mama le facea acasa

-Miti- 1

07.08.2012, 11:49

interesant,chiar eram curioasa cum se pastreaza ardeii la borcan

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Castraveti la borcan dulci acrisori