Castraveti la otet

de ianculubita in Muraturi, 2 Oct 2013 | 2494 vizualizari

 

Voi ati terminat cu camara pentru iarna??mai am si eu cate ceva si termin ca draguta de iarna e la coltul strazii!!!
De 30 de ani eu pun castravetii doar cu reteta mostenita dar anul asta am zis sa mai fac o schimbare;nu stiu cum vor fi dar veti afla desigur.

 

INGREDIENTE

  • 5 kg castraveti
  • 2 l otet
  • 2 lde apa
  • 1 kg zahar
  • 4 linguri sare
  • morcov
  • ceapa
  • flori de marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti la otet:

Intr-un vas punem otetul, apa, zaharul, sarea sa fiarba iar cand incepe sa clocoteasca adaugam castravetii spalati si-i oparim 1-2 minute, doar cat isi schimba culoarea. Scoatem castravetii intr-un alt vas si dupa ce s-au racit ii aranjam in borcane intercalati cu rondele de ceapa, rondele de morcov si floare uscata de marar. Umplem borcanele cu otetul de la fiert, infiletam bine capacele si le depozitam la camara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti la otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

ianculubita 1

02.10.2013, 16:52

Sim0na 1

03.10.2013, 11:21

preferatii mei!

ianculubita 1

03.10.2013, 16:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Castraveti in otet (bulgaresti)