Kimchi de varza

de -Miti- in Muraturi, 8 Noi 2012 | 4995 vizualizari

 

De curand am descoperit supele cu kimchi,asa ca mereu am cate o portie in frigider.
Inainte de incepe cu reteta va spun ca este o reteta de durata,kimchiul trebuie sa stea cam 1-2 saptamani in frigider.

 

INGREDIENTE

  • o varza mijlocie,taiata in bucati de 2 cm
  • 3 linguri de sare grunjoasa
  • 3 cepe verzi,taiate
  • 4 linguri de gochugaru (fulgi de ardei iute korean)
  • 3 catei de usturoi,pisati
  • 1 cm de ghimbir proaspat,dat pe razatoare
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kimchi de varza:

Bucatile de varza se pun intr-un bol si se amesteca impreuna cu sarea grunjoasa. Se lasa cel putin doua ore,dar cel mai bine,peste noapte. Astfel,varza se va inmuia.


Clatim varza de sare si o lasam sa se scurga de apa.


Amestecam restul ingredientelor cu o jumatate de pahar de apa,apoi adaugam bucatilor de varza. Se amesteca bine cu mainile.


Punem kimchiul intr-un recipient care se inchide ermetic si lasam la temperatura camerei 1-2 zile pentru o intrebuintare mai rapida sau 1-2 saptamani la frigider, se va acri putin si va putea fi folosita in multe feluri de mancare,nu doar ca muratura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Kimchi de varza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

jolygina 1

09.11.2012, 19:17

vreau

Sim0na 1

09.11.2012, 22:26

Cred ca asta-i o reteta pe care as putea s-o fac si eu din toate chinezariile astea Ti-am mai spus ca mi se pare atat de greu de facut.. si cu niste condimente sau ingrediente despre care nici n-am auzit Sper sa nu razi de mine...

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Varza murata pentru iarna (reteta Motan)