Castraveti la otet

de ianculubita in Conserve, 11 Sep 2011 | 5359 vizualizari

 

Va spun si eu cum pun castravetii;din cate am observat majoritatea gospodinelor folosesc aceasta reteta dar fiecare in felul lor;eu am facut doua solutii de otet:una mai slaba pentru mancat si una cu apa mai putina pentru adaugat in diferite salate

 

INGREDIENTE

  • castraveti
  • ceapa
  • usturoi
  • hrean
  • bete si floare de marar
  • morcov
  • ardei iute
  • seminte de mustar,coriandru
  • boabe de piper
  • sare,zahar
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti la otet:

Castravetii spalati,ii asez in borcane de 800g impreuna cu rondele de morcov,ceapa julien,bucatele de usturoi,hrean marar,ardei iute si boabe;

separat fac o solutie de 1l otet,2lapa,3linguri sare,3linguri zahar;

amestec pana se topesc apoi torn peste castraveti;

infiletez bine capacele apoi le pun la fiert doar 5min din momentul in care incepe sa fiarba apa;

pun borcanele in patura apoi le duc la camara;

aceasta este solutia pentru salate;

la a doua solutie,la 1l de otet pun 4l de apa si cate 1lingura de sare si zahar la litru de lichid rezultat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti la otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Rocsi 1

11.09.2011, 14:11

arata si bine,sunt si facuti de tine

Lau 1

11.09.2011, 21:54

buni

MotanLaOale 1

12.09.2011, 10:25

buni buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari la cuptor