Pasta de ardei capia,gogosari si ardei iuti

de SENO in Conserve, 10 Oct 2011 | 7960 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de ardei capia
  • 1 kg gogosari
  • 10 ardei iuti
  • o ceasca de ulei
  • cimbru
  • foi de dafin
  • 2 linguri santoase de sare
  • piper boabe si macinat
  • vegeta pt culoare
  • boia de ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei capia,gogosari si ardei iuti:

Ardeii capia, gogosarii si ardeii iuti se curata de cotoare si de samburi, se spala si se dau prin masina de tocat, se pun toate condimentele si uleiul si se pune cratita pe foc cam 2 ore. Cand e gata se lasa la racit si se pune in borcane, se capseaza borcanele si se pun frumos in camara. Se poate folosi la aproape orice fel de mancare, la sosuri, la ciorbe, la tocanite si chiar la fripturi sau salate.

 

TIPS-URI

1

daca doriti puteti da prin masina de tocat si cateva cepe,pentru gust mai mult

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei capia,gogosari si ardei iuti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

SENO 1

13.10.2011, 19:10

Azi am facut supa de fasole si am pus si 3 linguri din acest ketchup iutisor,sa nu va zic ce gust bun i-a dat

aziz 1

13.10.2011, 19:26

SENO 1

13.10.2011, 20:33

Aziz

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Pasta de gogosari cu rosii