Pasta de ardei capia,gogosari si ardei iuti

de SENO in Conserve, 10 Oct 2011 | 13263 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de ardei capia
  • 1 kg gogosari
  • 10 ardei iuti
  • o ceasca de ulei
  • cimbru
  • foi de dafin
  • 2 linguri santoase de sare
  • piper boabe si macinat
  • vegeta pt culoare
  • boia de ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei capia,gogosari si ardei iuti:

Ardeii capia, gogosarii si ardeii iuti se curata de cotoare si de samburi, se spala si se dau prin masina de tocat, se pun toate condimentele si uleiul si se pune cratita pe foc cam 2 ore. Cand e gata se lasa la racit si se pune in borcane, se capseaza borcanele si se pun frumos in camara. Se poate folosi la aproape orice fel de mancare, la sosuri, la ciorbe, la tocanite si chiar la fripturi sau salate.

TIPS-URI

1

daca doriti puteti da prin masina de tocat si cateva cepe,pentru gust mai mult

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei capia,gogosari si ardei iuti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

SENO 1

13.10.2011, 19:10

Azi am facut supa de fasole si am pus si 3 linguri din acest ketchup iutisor,sa nu va zic ce gust bun i-a dat

aziz 1

13.10.2011, 19:26

SENO 1

13.10.2011, 20:33

Aziz

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta paprika