Pasta de ardei capia,gogosari si ardei iuti

de SENO in Conserve, 10 Oct 2011 | 10273 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de ardei capia
  • 1 kg gogosari
  • 10 ardei iuti
  • o ceasca de ulei
  • cimbru
  • foi de dafin
  • 2 linguri santoase de sare
  • piper boabe si macinat
  • vegeta pt culoare
  • boia de ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei capia,gogosari si ardei iuti:

Ardeii capia, gogosarii si ardeii iuti se curata de cotoare si de samburi, se spala si se dau prin masina de tocat, se pun toate condimentele si uleiul si se pune cratita pe foc cam 2 ore. Cand e gata se lasa la racit si se pune in borcane, se capseaza borcanele si se pun frumos in camara. Se poate folosi la aproape orice fel de mancare, la sosuri, la ciorbe, la tocanite si chiar la fripturi sau salate.

TIPS-URI

1

daca doriti puteti da prin masina de tocat si cateva cepe,pentru gust mai mult

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei capia,gogosari si ardei iuti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

SENO 1

13.10.2011, 19:10

Azi am facut supa de fasole si am pus si 3 linguri din acest ketchup iutisor,sa nu va zic ce gust bun i-a dat

aziz 1

13.10.2011, 19:26

SENO 1

13.10.2011, 20:33

Aziz

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornuri pufoase cu gem
  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

RETETA RECOMANDATA
Pasta de Kapia cu telina