Castraveti murati cu pikant fix

de Constelatialeu in Muraturi, 2 Sep 2014 | 11312 vizualizari

 

Am mancat anul trecut la cineva castraveti murati cu pikant fix si mi-a placut foarte mult,era ceva care mi-a gadilat papilele intr-un mod placut,asa ca anul asta am pus si eu.Sper sa fie buni,acum cum mi-o fi norocul...

 

INGREDIENTE

  • 10 kg castravti
  • 6 l apa
  • 600 g zahar
  • 1,3 l otet de 9 grade
  • 4 plicuri pikant fix dulce acrisor
  • ceapa
  • morcov
  • boabe de mustar
  • 27 borcane de 800 g
Portii: 27
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti murati cu pikant fix:

Mai intai am pregatit borcanele, sa fie curate. Am curatat morcov si ceapa, am avut o ceapa micuta, ca nu a crescut mai mult. Pe fundul borcanelor am asezat rondele de morcov si ceapa (fiecare cat vrea sa puna), am adaugat boabe de mustar si apoi am asezat castravetii spalati. Dupa ce am terminat de umplut borcanele, 27 de borcane de 800 g mi-au iesit, am pregatit saramura. Intr-o cratita incapatoare am pus 6 l apa, am adaugat 1,3 l otet, 600 g zahar si cele 4 plicuri de picant fix, cand a inceput sa fiarba, am amestecat incontinuu cca 5 min, apoi am umplut fiecare borcan in parte si le-am sigilat cu capace. Am acoperit borcanele cu o patura .Se lasa la racit pana a doua zi, apoi se depoziteaza in loc racoros si intunecat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti murati cu pikant fix" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Bunica 1

02.09.2014, 20:12

Clemeeee,cu pikant fix?

Constelatialeu 1

02.09.2014, 21:04

Da Buni,ce-i de neinteles?

Rocsi 1

03.09.2014, 11:01

Si eu am mancat o data de la mama soacra si erau tare buni la gust!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Castraveti bulgaresti