Castraveti murati de vara

de aziz in Muraturi, 3 Aug 2011 | 5278 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • castraveti cantitatea depinde de recipientul in care ii veti pune la murat
  • apa fiarta si racita putintel ,calda
  • o lingura de sare  gruhjoasa pentru fiecare litru de apa
  • marar verde sau flori de marar pot fi si uscate
  • un catel doi de usturoi
  • ardei iute verde
  • sfecla rosie
  • morcov
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti murati de vara:

 Se spala si se taie capetele castravetilor.Asezam pe fundul borcanului marar, usturoi ,felii de ardei iute,felii de morcov si sfecla rosie.Asezam apoi castravetii ,in pozitie de drepti :)),printre care vom pune betisoare de morcov si sfecla apoi deasupra din nou marar ,usturoi,felii de morcov,o felie mare de sfecla rosie si ceva ardei iute.Apa se amesteca cu sarea si se toarna deasupra pana acopera tot.Eu pun folie de plastic si apoi capacul .Punem borcanul sau borcanele la soare o zi doua apoi le bagam in casa ,in functie de cat de acri vii doriti, ii mai lasati la temperatura camerei sau ii bagati in frigider.

TIPS-URI

1

  Puteti pune in acelasi timp si un borcan fara sfecla rosie ,pe farfurie vor arata minunat in doua culori....Sa aveti pofta!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti murati de vara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Corinuta 1

04.08.2011, 22:39

hiii! ce culoare turbata au!

aziz 1

08.08.2011, 22:10

lili

aziz 1

08.08.2011, 22:11

iii, corina tu esti sparieta fata?!!!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Castraveti murati