Castraveti murati in doua zile (Castraveti covasiti)

de mirela0911 in Muraturi, 28 Iul 2011 | 7517 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • castraveti
  • 1 crenguta de marar
  • 1 crenguta de cimbru
  • 2-3 catei de usturoi
  • o feliuta de paine
  • apa
  • sare
  • 1 borcan de 4 litri
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti murati in doua zile (Castraveti covasiti):

Se spala bine castravetii si se taie ambele capete apoi se cresteaza si de o parte si de alta pana la jumatatea castravetelui, dar in directie opusa.


Se pune pe fundul borcanului cimbrul si mararul apoi se aseaza castravetii si se pun cateii de usturoi. Se toarna apa in borcan, apoi o rasturnam intr-un vas. La borcanul de 4 litri se pun 4 linguri rase de sare. Se amesteca pana se dizolva sarea, apoi o turnam peste castraveti. Se pune deasupra o felie de paine si se acopera borcanul cu o farfurie mica. Se duce borcanul undeva afara la soare.


In doua zile sunt gata. Sunt excelenti!!!


Se pastreaza la frigider!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti murati in doua zile (Castraveti covasiti)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mirela0911 1

29.07.2011, 21:04

Multumesc tuturor intr-adevar sunt foarte buni, ca de multe ori ii mananc asa goli si reci

Cris2711 1

31.07.2011, 13:18

Panacris 1

17.08.2011, 15:34

Foarte buni!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Salata de toamna