Castraveti murati de vara

de Constelatialeu in Muraturi, 27 Iun 2013 | 10395 vizualizari

 

Cum am avut in gradina niste castraveti babani si foarte gustosi le-am facut felul bagandu-i la borcan.....

 

INGREDIENTE

  • 2,5 kg castraveti
  • marar tije
  • 2 l apa
  • 2 linguri pline cu sare grunjoasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti murati de vara:

Se pune apa la fiert cu sarea, cand a dat in clocot o lasam sa se raceasca putin, cat sa putem baga degetul fara sa ne friga (eu n-am problema, il bag si in apa asa clocotita, n-am teama de soacra). Castravetii in spalam si ii asezam in borcan. Pe fundul borcanului punem crengutele de marar si deasupra dupa ce am umplut borcanul cu castraveti. Apoi turnam saramura peste ei si lasam borcanul la soare.

 

TIPS-URI

1

se pot adauga si catei de usturoi,eu am uitat...

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti murati de vara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

adry88 1

27.06.2013, 17:58

buni

Rocsi 1

27.06.2013, 20:27

Astia in sare imi plac si mie

feliciacristea46 1

27.06.2013, 23:39

se pot pune si cu apa rece cu sare si pitrocesc zilnic zeama , in cateva zile s-au facut buni !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Castraveti in saramura