Castraveti umpluti cu telemea delaco si ceva fin delaco

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2014 | 1059 vizualizari

 

O idee si de la Babi pentru a suplimenta aperitivele la masa de Craciun si Revelion.Un aperitiv usor de realizat si foarte gustos.Il recomand cu mult drag.

 

INGREDIENTE

  • 200 telemea delaco
  • 2 linguri ceva fin delaco
  • 1 lingurita unt
  • 1 lingurita marar verde tocat
  • piper alb
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1 bucatica morcov pentru decor
  • frunze patrunjel pentru decor
  • 1 bucatica ardei galben( eu nu am avut)
  • 1 castravete sera mai mare( si cit se poate de drept)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti umpluti cu telemea delaco si ceva fin delaco:

Castravetele se spala se taie in doua apoi fiecare bucata in doua, obtinind astfel 4 bucati pe care le scobim bine cu o lingutita, le asezam pe un platou.


Ceapa o curatam o spalam si o tocam marunt impreuna cu bucatica de ardei ,telemeaua se da prin razatoarea mica( cine are razatoare speciala pentru brinzeturi , eu am).


Apoi se pune intr-un castron se amesteca cu untul , mararul, piperul, ceapa rosie si ceva fin de la delaco ( daca cumva este prea moale mai punem un picut de telemea rasa) cu pasta obtinuta umplem castravetii( cu un pos daca se poate si profesionist are duzele mai mari) al meu s-a stricat asa ca am folosit o punga.


Ornam cu bucatele de morcov sau gogosar rosu( sau si cu una si cu alta dupa imaginatia fiecaruia) se pune la rece pentru 30 minute apoi se feliaza drept sau vertical si asezam pe platou impreuna cu alte preparate.


Sa va fie de folos si ajutor.

 

TIPS-URI

1

Un aperitiv foarte gustos si da bine pe farfurie

2

Foarte usor si repede de realizat

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti umpluti cu telemea delaco si ceva fin delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

jolygina 1

14.12.2014, 23:22

babi5 1

15.12.2014, 04:57

W

babi5 1

15.12.2014, 04:59

jolygina multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu spanac si sofran