Catina cu miere

de mimmi in Conserve, 9 Oct 2011 | 5537 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o parte catina
  • o parte miere
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Catina cu miere:

Spalam si curatam catina. Se pune catina intr-un borcan sterilizat,peste se toarna mierea. Borcanul se tine la frigider. Timp de 2 saptamani se amesteca in fiecare zi,pentru a se zdrobii si iesi din catina vitaminele...dupa care se ia cate o lingurita in fiecare dimineata pe stomacul gol.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Catina cu miere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

gaby_gabytza 1

10.10.2011, 12:31

maxerika 1

20.01.2012, 01:49

Am o intrebare.. Cand am deschis borcanul de miere cu catina .. fermenta.. mai este bun(a)? Am primit borcanul de la cineva si probabil nu l-a tinut la frigider.

mimmi 1

21.01.2012, 12:02

Chiar nu stiu ce sa iti raspund,eu una nu am patit asa ceva,imi fac porti mici si le tin la frigider,iar catina o tin pregatita in congelator

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Gogosari marinati, umpluti cu struguri