Catina cu miere

de mimmi in Conserve, 9 Oct 2011 | 7993 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o parte catina
  • o parte miere
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Catina cu miere:

 Spalam si curatam catina. Se pune catina intr-un borcan sterilizat,peste se toarna mierea. Borcanul se tine la frigider. Timp de 2 saptamani se amesteca in fiecare zi,pentru a se zdrobii si iesi din catina vitaminele...dupa care se ia cate o lingurita in fiecare dimineata pe stomacul gol.

Daca ti-a placut reteta noastra "Catina cu miere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

gaby_gabytza 1

10.10.2011, 12:31

maxerika 1

20.01.2012, 01:49

Am o intrebare.. Cand am deschis borcanul de miere cu catina .. fermenta.. mai este bun(a)? Am primit borcanul de la cineva si probabil nu l-a tinut la frigider.

mimmi 1

21.01.2012, 12:02

Chiar nu stiu ce sa iti raspund,eu una nu am patit asa ceva,imi fac porti mici si le tin la frigider,iar catina o tin pregatita in congelator

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de lemon cake, in stilul meu

pe 30.09 la 22:51

Reteta de baclava cu nuca

de RODIMUR 8

pe 26.09 la 23:50

Reteta de tort cu crema de branza si visine

de Caty 2

pe 25.09 la 21:18

Reteta de dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

de oanapl 7

pe 24.09 la 21:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2064 puncte

Rocsi

1874 puncte

oanapl

1159 puncte

Gherca Daniela

1136 puncte

Bya Ralu

1124 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari marinati, umpluti cu struguri