Ceafa de porc afumata pe pat de legume

de deyutzky in Porc, 12 Ian 2014 | 5968 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata mare ceafa afumata
  • 2 cartofi
  • 1 rosie mare
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 6-7 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • jumatate cana de bere
  • patrunjel tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc afumata pe pat de legume:

Spalam bine ceafa de porc si legumele.


Taiem felii ceafa de porc, cartofii cuburi, ceapa julien, rosiile cuburi, morcovii si usturoiul rondele.


Legumele le punem intr-un bol si le condimentam cu sare si piper.


Condimentam si feliile de carne.


Ungem o tava cu ulei si punem legumele, iar peste legume punem feliile de carne.


Ungem apoi cu putin ulei fiecare felie de carne.


Turnam si berea in tava dupa care acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor la foc mic aproximativ 60 minute sau pana cand carnea si legumele sunt gata.


Inainte cu 20 de minute ca aceastea sa fie gata se scoate folia de aluminiu si se lasa sa se rumeneasca putin.


Se aseaza pe un platou si se presara deasupra patrunjel tocat.


Sa aveti pofta!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc afumata pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

mena29 1

12.01.2014, 23:56

Ce bine arata!<

ilinca_rox 1

13.01.2014, 18:04

Micutza Luana 1

17.01.2014, 00:10

ce bine arata yamii

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la cuptor cu usturoi verde