Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Coastele de porc se spala,apoi se usuca bine cu un prosop de hartie si se pun intr-un vas.Turnam peste ele,2-3 linguri sos de soia,o lingura miere,condimentam dupa gust,eu am ales piper,curry si usturoi tocat marunt.Le lasam la marinat …in functie de cat timp avem 2-3 ore,apoi le bagam intr-o punga de friptura impreuna cu marinata in care au stat si le bagam la cuptor la foc mediu pentru 2 ore.Dupa 2 ore se scoate punga si se mai lasa un pic la cuptor ca sa prinda o crusta frumoasa.
Cartofii (in functie de numarul de persoane) se spala,se curata si se taie in bucati mai mari(daca sunt micuti ii taiem in 4 daca saunt mai mari in 6 ),ii asezam tot intr-o punga de friptura sau se poate si intr-o tava pe care apoi o acoperim cu o folie.Impreuna cu cartofii in punga mai adaugam si cateva condimente si anume: sare,boia dulce,chilli, cimbru si deasupra turnam 1-2 lingurite de ulei,se sigileaza bine punga.Agitam punga bine in asa fel incat sa ajunga condimentele peste toate bucatile de cartof,intepam un pic punga,o asezam pe o tava si o bagam la cuptor,la foc mediu pentru 25-30 min.Dupa acest interval de timp,cu o manusa de bucatarie pe mana,incercati prin punga daca cartofii s-au inmuiat,daca nu ii mai lasati…daca da se scot si…putem sa ne pregatim de masa:)
Daca intre timp s-au facut si coastele…rasfat sa inceapa masa!!!!!!
Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult