Ceafa de porc cu curcuma si capere

de Bya Ralu in Porc, 2 Mai 2013 | 1231 vizualizari

 

E pentru prima data cand folosesc curcuma,ii da carnii un gust foarte bun,sa-l incercati >:d

 

INGREDIENTE

  • curcuma
  • 3-4 bucati de ceafa de porc
  • capere in otet
  • 1-2 fire de ceapa verde
  • sare/piper
  • 1 pahar mic de vin alb
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu curcuma si capere:

Se clateste carnea sub jet de apa rece, se sterge cu un prosop de hartie, se condimenteaza cu sare, piper si curcuma, pe ambele parti.


Se pun bucatile de carne in tigaie, se stropesc cu ulei de masline, se pune ceapa verde taiata rondele, se adauga 1 pahar de apa si se acopera cu capac (sa se faca carnea frageda) si se lasa la foc mic.


Cand apa a scazut se adauga 1 lingura de capere scurse de otet si vinul alb, se mai completeaza cu apa si se lasa la foc mic. Se poate servi cu piure de cartofi sau orice alta garnitura

 

TIPS-URI

1

Eu am servit cu mujdei de usturoi si muraturi

2

Se poate servii alaturi si un pahar de vin rosu

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu curcuma si capere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Micutza Luana 1

02.05.2013, 19:53

yamii ce bn arata

Rocsi 1

02.05.2013, 20:50

Bunatate de mancare

Bya Ralu 1

02.05.2013, 21:33

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la tigaie servita cu sos bordelaise