Spanac "mexican"

de ralu_ca in Porc, 13 Sep 2014 | 2065 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne porc tocata
  • 1 kg spanac fiert
  • 300 g mozarella(branza italieneasca)
  • 50 g emmental
  • 3 cepe
  • piper
  • sare
  • 4 linguri smantana
  • 1 cutie crema de branza
  • 2 ardei iute
  • 1 ardei kapia
  • sos iute
  • 6 -8 rosii cherry
  • 1 ceasca ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac "mexican":

Intr-un wok am pus ulei si am calit ceapa, ardeiul iute si ardeiul kapia taiate cubulete, iar cand ceapa a capatat culoare galbuie am adaugat spanacul scurs si tocat, sare, piper, carnea tocata amestecand foarte bine compozitia obtinuta. Apoi am presarat branza (mozarella) si am turnat si rosiile cherry taiate in 4, sos iute, smantana si crema de branza. Am amestecat din nou foarte bine, iar produsul final l-am asezat intr-un vas termoizolant si pe deasupra am presarat emmental rasa. Se introduce la cuptor approx 60 min. finalul este foarte gustos.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac "mexican"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Constelatialeu 1

13.09.2014, 19:11

Asta se mananca cu muzica?

ralu_ca 1

13.09.2014, 19:16

s-ar putea

Andreea Caroline 1

13.09.2014, 21:21

Super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftele trecute prin pesmet la cuptor